Wie ben ik?

Mijn naam is Marjan Folkerts. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure. Dit geeft mij de bevoegdheid mensen te behandelen voor wie een pedicurebehandeling risicovol is, bijvoorbeeld vanwege reuma, diabetes, oncologie, andere ziektes, verwaarlozing of ouderdom. Mijn opleiding tot medisch pedicure heb ik gevolgd bij Instituut Thomas in Utrecht en Den Bosch

Het geeft me veel voldoening mensen af te helpen van hun voetklachten en te voorkomen dat zij klachten krijgen. Voor persoonlijke hulpverlening heb ik meer talent dan voor harde commercie. Daarom ben ik uit het verzekeringsvak gestapt en ben ik pedicure geworden. Mijn klanten zijn mensen met namen in plaats van (polis)nummers.

Wanneer mijn klanten na een uurtje met een goed gevoel (aan de voeten) de deur uit gaan, ben ik tevreden. Dit uitgangspunt komt terug in de naam Pedik-uurtje: een uurtje voor jezelf, je lekker aan de voeten laten verzorgen en tot rust komen.

Mijn pedicurepraktijk heb ik als basis pedicure per september 2014 gevestigd in Den Bosch. In 2015 heb ik de certificaten diabetische voetverzorging en overige risico voet behaald en begin 2016 het certificaat specialistische technieken. Door het behalen van deze certificaten mag ik mij nu medisch pedicure pedicure noemen. Door het jaarlijks volgen van trainingen wil ik mijn kennis en vaardigheden up to date houden. Naast mijn praktijk geef ik twee dagen in de week les bij Instituut Thomas in Den Bosch en Utrecht aan studenten voor de opleiding basis en medisch pedicure. Zowel het bezig zijn in mijn eigen salon en het voor de klas staat om kennis en kunde in de theorie- en de praktijkles door te geven, doe ik met heel erg veel plezier.

 

Privacy:
In verband met de nieuwe wet “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG) kan ik mededelen dat Marjan’s Pedikuurtje voldoet aan de gestelde eisen en dat uw privacygevoelige gegevens gewaarborgd zijn. Ik vraag elke klant een toestemmingsformulier -privacy beleid persoonsgegevens- te ondertekenen. Anders kan en mag ik geen privacygevoelige gegevens opslaan wat uiteraard wel van belang is voor het contact en de behandeling.
De AVG-verklaring en privacy policy is op papier aanwezig in de salon. Deze kunt u op verzoek inzien.

 

Aangesloten bij:

  • Kamer van Koophandel, nummer 61279587
  • Provoet, nummer 311847
  • AGB code 96061787