Mijn naam is Mimitha Beck, naast Pedicure ben ik ook gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. In de salon aan de Eemstraat worden enkel pedicure behandelingen uitgevoerd en een aantal mini losse behandelingen. Het harsen van bepaalde delen van het gelaat of het lichaam zoals de bovenlip of de kin, het verven van de wimpers en/ of de wenkbrauwen.

Het geeft me veel voldoening mensen af te helpen van hun voetklachten en te voorkomen dat zij klachten krijgen. Ik vind het fijn om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Of dit voor hun voeten, gezicht of lichaam betreft. Dit uitgangspunt komt terug in mijn bedrijfsnaam. Beauty en Pedicuurtje. een mini kuurbehandeling voor jezelf.

Wanneer mijn klanten met een goed gevoel de deur uit gaan, ben ik tevreden. Dit uitgangspunt komt terug in de naam Pedicuurtje: een klein Kuurtje voor jezelf, je lekker te laten verzorgen en tot rust te komen.

Privacy:
In verband met de nieuwe wet “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (AVG) kan ik mededelen dat Beauty en Pedicuurtje voldoet aan de gestelde eisen en dat uw privacygevoelige gegevens gewaarborgd zijn. Ik vraag elke klant een toestemmingsformulier -privacy beleid persoonsgegevens- te ondertekenen. Anders kan en mag ik geen privacygevoelige gegevens opslaan wat uiteraard wel van belang is voor het contact en de behandeling.

 

  • Kamer van Koophandel, nummer 54660521