Provoet

De ProVoet pedicureprovoet

Je staat er niet altijd bij stil, maar zoals iedereen belast je je voeten erg zwaar. Daarom is het logisch dat je voeten extra aandacht krijgen. Door een bezoek aan een vakbekwame pedicure (aangesloten bij ProVoet) kun je gemakkelijk pijnlijke of vermoeide voeten voorkomen of verhelpen.

Wat doet een pedicure precies? Bij een pedicure kun je terecht voor een behandeling aan je voeten. Onder andere voor het verwijderen van likdoorns en eelt, het op de juiste wijze knippen en frezen van je nagels en om problemen aan je nagel(s) op te lossen. De pedicure zal je klachten opsporen en ze zoveel mogelijk wegnemen en indien nodig doorsturen naar een specialist. Daarbij zal de pedicure je voorzien van advies en informatie.

Waaraan herken je een vakbekwame ProVoet pedicure?De Nederlandse branchevereniging voor pedicures heet ProVoet. Alle ProVoetleden zijn verplicht een vakdiploma te halen dat de branche erkent. Daarnaast is er een verplichte jaarlijkse bijscholing. Hierdoor weet je zeker dat een vakkundige voetverzorger je voeten behandelt!
De meeste leden voeren het logo van ProVoet op hun gevel, op hun afsprakenkaartjes en op hun website,  net zoals ik.

Marjan’s Pedikuurtje is aangesloten bij ProVoet met lidnummer: 311847.